Ofte stillede spørgsmål

For vilkår ved aflysning se her


Hvorfor skal jeg ringe når jeg har købt billet?

Vores ture kan aflyses med et øjebliks varsel, for eksempel på grund af vejret eller for få tilmeldte. Når ture aflyses, kan der gå lidt tid inden vores systemer er opdaterede. Derfor kan man i sjældne tilfælde, risikere at købe billet til en tur som egentlig er aflyst. Derfor er det super vigtigt at du ringer ind til os med det samme (97 31 23 41), for at få bekræftet turen. (Hvis den er aflyst får du naturligvis dine penge tilbage, eller bliver booket til en anden tur efter aftale)


Kan jeg kun købe billet online?

Nej, du kan også ringe til os (tlf 97 31 23 41), skrive en mail (info@kottfritid.dk) eller tage chancen og først betale på skibet. Så risikerer du dog at møde op til en aflyst eller fuldt booket tur. Vores anbefaling er, at du bruger kalenderen her på siden og køber din billet der igennem.


Kan jeg købe gavekort online?

Ja, det kan du ved at trykke her.


Jeg har købt billet, men har ikke fået dem på mail. Hvad gør jeg?

Først og fremmest TJEK DIN SPAM INDBAKKE. Hvis billetterne ikke er dér, så ring til os, så finder vi ud af det. Medbring din billet når du skal afsted.


Hvad skal jeg have med på fisketur?

Når du køber en billet til M/S Chimera, køber du kun en plads på skibet. Du skal altså selv have alt udstyr og grej med. Det er dog muligt at leje fiskestang /m hjul ombord. Det koster 50 kr, som betales kontant.

I vores butik Kott Fritid Nørregade 2a, har vi alt hvad du skal bruge – til gode priser.


Hvornår skal jeg være ved båden?

En  halv time før afgang. Adressen på båden er Toldbodgade 20, 6960 Hvide Sande.


Er det muligt at rense fisk på båden?

Ja. Der er et bord og is på skibet, så du kan rense og opbevare dine fisk indtil du kommer på land igen. Husk at medbringe kniv og kasser (vi anbefaler flamingokasser).


Er der fangstgaranti?

Vi kan desværre ikke garantere at fiskene gider bide på turene. Nogle gange fanger man rigtig godt, andre gange er der ikke fisk. Men vores erfarne og dygtige skippere gør alt hvad de kan for at placere skibet rigtigt, så du forhåbentlig kan få bid.


Må man ryge ombord?

Ja, man må ryge på dækket.


Kan jeg købe mad og kaffe ombord?

Nej, men man må meget gerne selv tage med. Vi kan anbefale at besøge Hvide Sande Bageri, som laver nogle lækre sandwiches. Kaffen må I selv tage med.


Kan jeg købe øl og vand ombord?

Det er muligt at købe øl og vand ombord på M/S Chimera. Der skal betales kontant.


Jeg vil gerne afsted på en bestemt dato, men der er ingen tur i kalenderen. Hvad gør jeg?

Normalt opretter vi ture om fredagen, til den følgende uge – Så bliv endelig ved med at tjekke kalenderen her på solea.dk. Hvis turen er længere i fremtiden, så ring til os på 97 31 23 41 eller skriv en mail til info@kottfritid.dk, så ser vi på om vi kan oprette en tur.